søndag 27. mars 2016

Palace of Shining Happiness i Seoul, Korea

Palace of Shining Happiness, eller Gyeongbokgung Palace, er et stort palass-området og et museum som ligger omtrent midt i sentrum av Seoul. Det er et av stedene man virkelig bør få med seg når man er i Seoul! Det jeg personlig syns at gjør palasset ekstra spennende er hvordan det ligger midt i en moderne by, og sånn sett fremstår som en stor kontrast.





Palasset ble først bygd i 1359 under Joseon dynastiet i Korea. Det har senere blitt bygd opp igjen etter å ha blitt ødelagt av blant annet flere branner og av Japan i mer moderne tid. I dag er palasset i stor grad gjenoppbygd og dekker et stort område.

Du kommer til palasset ved å ta sub-way linje 3 til Gyeongbokgung station. Du kan kjøpe billetter ved inngangen. Det kan være lurt å sette av noen timer til å få sett både område og museum. Hver time er det vaktbytte på palasset, o det er en opplevelse jeg absolutt anbefaler!





2 kommentarer:

  1. Det er en fin blog i 2 har :-)
    Korea er et af de steder vi endnu ikke har oplevet. Det er spændende at læse om jeres oplevelser og det giver os da bestemt endnu mere lyst til at besøge landet.
    Tak fordi i delte med os andre :-)
    /Annette

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk! Jeg anbefaler absolutt å besøke Korea. Spennende kultur, hyggelige folk og veldig god mat! :)

      Slett